hovawart

Návštěva u Artuše z Eliotova dvora

20.11.2010 23:33
 Artušek mě takhle vítal.
   
Dnes jsme ( já a Šárka Rajmanová CHS  Ostravské hvozdy ) splnily slib daný Hance a Zbyňkovi Marethovým a jeli je navštívit.  Prostě jsme si udělaly výlet, který se plánoval 2 měsíce. Časově to dříve nevyšlo.  Nepředvídané objížďky nás svedly z plánované trasy a my trošku zabloudily.  Nás ovšem nic nezaskočilo a srdečně jsme se tomu smály, jak poznáváme krásy krajiny, kterou jedeme poprvé. Každá cesta, jak víme, má svůj cíl a my se zpožděním do Vítkova dojely také.
Artušek nás fantasticky a srdečně vítal. Nosem mi objel celou bundu i kalhoty. Cítil Agiru. Běhal a skákal, že se nedalo ani udělat ostrou fotku. Dostal sušené ucho a to ho uklidilo  na místo, kde si jej v klidu vychutnával.
Přivítaly jsme se s Hankou a Zbyňkem. Byli moc rádi  našemu  příjezdu. Doma nás pak vítala veselá pětice malých chlupáčků Shi-tzu, které Hanka chová ( CHS Libezníček ). Dělali nám společnost celou dobu, polehali si vedle a kolem nás.
Super nálada, bezvadně jsme si popovídali, nasmáli se a najednou bylo 6 hod večer. Vůbec se nám nechtělo odjíždět.  Ještě nám Zbyněk ukázal papoušky, které chová. Některé páry měli odrostlá mláďata. Nádherné ! Stínované modré, modré  se zeleným i celošedé. Moc krásné.
Po 19. hodině a to moc neradi, jsme se loučily. I Artušek se s námi loučil a ještě nás donutil si s nim pohrát.  Je to úžasný a srdečný pes.  Hance jsme musely slíbit, že zase přijedeme, nebo přijedou oni k nám.
Cestou zpátky domů , jak jinak, opět se bloudilo. Řehnily jsme se že nám aspoň krásně svítí měsíc na cestu temným lesem. Ještě  árie vodníka nám chyběla. Nakonec byla před náma Ostrava a Šárka už byla doma, já pokračovala směr Havířov.
Super, super sobota.

Vyhledávání