hovawart

Aneli - Spec.výstava HWk, Knížecí Rybník

14.05.2011 18:53

V sobotu 14.5. se zúčastnila Aneli speciální výstavy HWk ( Knížecí rybník ) ve třídě mladých a v konkurenci dalších 17 fenek . Posuzovala rozhodčí p. Elen Škvařilová, která posuzovala prý velmi důkladně a přísně.  Podle zprávy páníčků zvládka Aný vše bravurně, krásně ukázala zuby a krásně běhala v kruhu,  až do jednoho momentu, kdy se p. rozhodčí postavila před Aný a dlouze se na ni zadívala. Poprvé v životě Aný na někoho silně zavrčela. David, který ji předváděl  byl v šoku a  okamžitě ji pokáral trhnutím vodítka.   Ještě nikdy to na nikoho neudělala a to Lenka podniká doma a chodí k ní hodně zákaznic, které Aný jen vítá. Možná už toho měla Aný plné kecky, protože od 8 hod. rána čekali do 14 hod. odpoledne až přišli na řadu, nebo se ji rozhodčí nelíbila :-)))  Aný za to dostala sníženou známku - Velmi dobrá.

Nakonec paní rozhodčí řekla Davidovi, že je to moc hezká fena.

 

( Spíše čekali vyloučení )  I tak je to moc hezká známka v tak silné konkurenci. GRATULUJI !!!!!!!  Posudek má Aný  moc hezký. Všechno super, jediná výtka byla -  ubrat na váze.

Jak píše Lenka, jsou z Aný nadšeni a David prý musí ještě vypilovat některé věci a odstranit případné vrčení :-))

Davida ani Lenku však nic neodradí,výstavní premiérou  zjistili jak a co zlepšit a   již 11.6. jsou přihlášeni na další výstavu.

Jsem moc ráda a moc jim děkuji   !!!!!

 

 

Posudek

Fena většího formátu, středně mohutná kostra, korektní hlava a uši, světlejší   oči, nůžkový skus, volnější horní, korektní spodní linie, korektní úhlení, dobrá    délka ocasu, nervoznější v kruhu, lehce blahobytné kondici   , velmi   pěkná černá srst a její kvalita   v zadní části otevřenější, znaky na hlavě, hrudi a   končetinách by měly být ostřeji ohraničeny a výrazněji vybarveny. Celkově - moc hezká fena.

Vyhledávání

Aneli - Spec.výstava HWk, Knížecí Rybník

/album/fotogalerie-aneli-spec-vystava-hwk-knizeci-rybnik/aneli-a-david-jpg1/
/album/fotogalerie-aneli-spec-vystava-hwk-knizeci-rybnik/p10007311-jpg/
/album/fotogalerie-aneli-spec-vystava-hwk-knizeci-rybnik/p10007491-jpg/
/album/fotogalerie-aneli-spec-vystava-hwk-knizeci-rybnik/aneli-1-jpg/