hovawart

Už to máme za pár

05.03.2010 01:54
Agi se pořád zakulacuje. Myslím, že to je hlavně tím, jak ji chutná. Hlavně vařené kuřecí masíčko a granule s polívkou. Suché granule jí teď moc nejedou. Často zkouším pohyb mimin. Když přiložím ucho k bříšku Agiry, hned se kouká co dělám a začne mě celou olizovat. Poslední dobou se natáhne na podlahu a spí. Nevadí ji ani kocouři, kteří sedí vedle ní, nebo všichni tři polehají na gauč a chrapkají, jako by byla pořád půlnoc. Dokonce Agiře nevadí, když žere a kocouři sedí vedle ní a koukají, co má ona dobrého.

 

A takhle jsme si dodělávku bedny spojili s příjemnou návštěvou.

Kdyby tady byl tatínek, taky by se zapojil. Pro Aginku by udělal všechno. Chyběl mi tady. Nemohu se s tím srovnat. Prostě nemohu.

 

Vyhledávání

Už za pár dní .....

Dokončení porodní bedny

Sešli jsme se neplánovaně a pustili se do dokončení porodní bedny. Agi byla ve svém živlu. Radostně vítala mou kamarádku Drahu (má hovíka Bonu a často chodíme na společné procházky ) s manželem a přijeli i mé děti Markéta ( bydlí  v Praze ) a Marcel ( pracuje za Opavou ). Agi je dlouho neviděla a tak je vítala šíleným stylem. Pištěla, vyla, štěkala a vykládala. Její vykládání je opravdu zážitek.